Vezetőfejlesztés
Korábban, vezetőként volt tapasztalatom arról, hogy mennyi kihívással és a készségek sokszínű, olykor próbára tevő használatával járnak az operatív feladatok teljesítései. Ezenkívül a munkahelyi kollektíva, mint rendszer koordinálása, az eredmények elérése, és a dolgozók támogatása is hangsúlyos kérdés. Ezekben a coaching alapú szupervíziós folyamatokban a vezetői készségek fejlesztése, megélt helyzetekkel kapcsolatos önismeretszerzés, a kommunikáció fejlesztése történik. A vezetői magányosságra fókuszálva pedig mentális támogatást, stresszkezelést, illetve az érzelmi intelligencia elmélyültebb működését élhetik meg a vezetők.
Hagyja távol irodáját, és a szervezeti hálót, amelyek inspirálják, vagy éppen visszatartják.

Nézzen rá távolabbról munkahelyi működésére, kapcsolódásaira!
Megannyi elvárással, érzelmi impulzussal szembesül nap, mint nap.
Ez az idő az Öné, amellyel lehetőséget teremt arra, hogy méginkább megértse saját maga, és csapata, valamint cége változásainak, eredményeinek működését!
Hagyjon a szupervizornál azokból az energiákból, amelyek rendkívül feszítőek, és készítse fel magát arra, hogy különböző perspektívákból szemlélje munkáját, valamint az életét.

Vezetőfejlesztés során a készségek és kompetenciák fejlesztésén túl az EQ, a rendszerszintű gondolkodás, a stratégiai gondolkodás, az agilitás fejlesztése nagy szerepet kap. A vezető szerepe, üzenetei, bánásmódja, önmagával való kapcsolata a cég zászlajára kerül. A vezető működésének tudatossága, önismerete, bevonása, delegálása, innovációja meghatározzák az akadályokat és sikereket egyaránt. Hogyan lesz a vezetésből csapat, szervezet, együtt alkotás, és nem ego konfliktusok? Hogyan támogathatja önmagát a vezető, és érezheti magát is jól a munkájában?
A vezetői szupervíziós alkalmak 60 percesek.
Egy folyamatban érdemes legalább 5-6 alkalmat betervezni, és önmagára szánni.