Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.

Visszajelzések

Nyomtatás

 

"Az ülések után megkönnyebbülve érzetem magam. Sok dologra rá lett világítva, amire nem gondoltam volna. Sokat javult anyukámmal a kapcsolatom.

Sokat sírtam, remélem megérte. Nem hiszem, hogy a probléma valaha teljesen el fog tűnni, de az biztos, hogy javulni fog."

"Hatalmas problémával érkeztünk. Nem velünk volt a gond, de mindannyiunkat megviselt. Kicsit el is indultunk egymás mellől, de pont időben kezdtük a konzultációkat, s visszaléphettünk

a helyes útra. Nagyon sokat tanultunk egymásról. A beszélgetések fontosságáról is. Attila a nyugodt, kedves hangjával igyekezett irányítani a beszélgetést. Számomra nagyon tanulságos volt, sokat tanultam. Sajnálom, hogy a továbbiakban legalább havonta nincs egy beszélgetés. Köszönöm."

„Sokmindenre felnyitotta a szemünket, ami a párkapcsolatunkban, javítandó, javítható.”

„Az utolsó beszélgetés volt a leghangsúlyosabb a számomra, mert rávezetett arra a tényre, hogy a Gyermekem milyen nagy terhet cipel.

 "Én semmilyen nagy problémával és kérdéssel nem jöttem, de a végére nagyon sok élményt szereztem és sok plusz információt megtudtam a családomról és magamról is."

„A beszélgetés során felszínre kerültek olyan dolgok, amelyek a családterápiás foglalkozás nélkül rejtve maradtak volna.”

 „Emlékszem, az első ülésen azt gondoltuk, későn kerültünk Önhöz. Az élet bebizonyította, hogy ez korántsem sincsen így. Életünkből, kapcsolatunkból több, mint egy évtized telt el minőségi kommunikáció nélkül. A foglalkozásokon tanulhattuk meg, a nagyon mélyen ható feladatok által, miért is nem tudtunk bizalom teli családi légkört teremteni.”

 „ A találkozásokon úgy éreztem nagy terheket sikerült letennem. Olyan dolgokat hordoztam magamban, ami már nem az én életemhez tartozott. S talán ezért is voltam annyira befeszülve a lányom magatartásán, mert féltettem őt, hogy ugyanabba a cipőbe kerül, amibe én és az anyám, anno. „

 

 © 2013-2020 Kaló Attila

Joomla 2.5 Templates designed by InMotion Hosting Reviews