Visszajelzések

Család-párterápiás konzultácikókról

 

Szupervíziós folyamatokról


"Az ülések után megkönnyebbülve érzetem magam. Sok dologra rá lett világítva, amire nem gondoltam volna. Sokat javult anyukámmal a kapcsolatom.

 

"Széles eszköztárral rendelkezik, amelyet személyreszabottan tud alkalmazni."

Sokat sírtam, remélem megérte. Nem hiszem, hogy a probléma valaha teljesen el fog tűnni, de az biztos, hogy javulni fog."

 

"Provokatív kérdései elindítanak olyan gondolatokat, felszínre hoznak érzéseket, amiket szívesen lerázunk, de felszínre hozataluk fontos jelentőséggel bírhat."

"Hatalmas problémával érkeztünk. Nem velünk volt a gond, de mindannyiunkat megviselt. Kicsit el is indultunk egymás mellől, de pont időben kezdtük a konzultációkat, s visszaléphettünk a helyes útra. Nagyon sokat tanultunk egymásról. A beszélgetések fontosságáról is. Attila a nyugodt, kedves hangjával igyekezett irányítani a beszélgetést. Számomra nagyon tanulságos volt, sokat tanultam. Sajnálom, hogy a továbbiakban legalább havonta nincs egy beszélgetés. Köszönöm."

 

„Attila kinyitja az embereket, mint egy bezárt dobozt, azért, hogy beleláthasson az is, akinek nincs érzékszerve ezekre a jelekre.”

„Sokmindenre felnyitotta a szemünket, ami a párkapcsolatunkban, javítandó, javítható.”

  „Empatikus, de céltudatosan „tereli” a csoportot a realitások felé.”
„Az utolsó beszélgetés volt a leghangsúlyosabb a számomra, mert rávezetett arra a tényre, hogy a Gyermekem milyen nagy terhet cipel.

  "Higgadtságával hatalmas nyugalmat áraszt."
 "Én semmilyen nagy problémával és kérdéssel nem jöttem, de a végére nagyon sok élményt szereztem és sok plusz információt megtudtam a családomról és magamról is."

  „A humor és olykor a magánember megcsillanása is rokonszenves volt.”
„A beszélgetés során felszínre kerültek olyan dolgok, amelyek a családterápiás foglalkozás nélkül rejtve maradtak volna.”

  „Segített méginkább közösséggé kovácsolódnunk.”
 „Emlékszem, az első ülésen azt gondoltuk, későn kerültünk Önhöz. Az élet bebizonyította, hogy ez korántsem sincsen így. Életünkből, kapcsolatunkból több, mint egy évtized telt el minőségi kommunikáció nélkül. A foglalkozásokon tanulhattuk meg, a nagyon mélyen ható feladatok által, miért is nem tudtunk bizalom teli családi légkört teremteni.”

  „Elfogadó, megtartó és biztonságos közeget tudott kialakítani a folyamat során.”
 „ A találkozásokon úgy éreztem nagy terheket sikerült letennem. Olyan dolgokat hordoztam magamban, ami már nem az én életemhez tartozott. S talán ezért is voltam annyira befeszülve a lányom magatartásán, mert féltettem őt, hogy ugyanabba a cipőbe kerül, amibe én és az anyám, anno. „

  "Sikerült összekovácsolnia a csapatot, és önismeretből is tovább fejlődtünk."
    "Együttérez azzal a csapattal, akivel együtt dolgozik."